Pomoćni kralj u Real Madridu se ne koristi

Nakon povratka u Nogometni Dres Real Madrid, Lucas Vazquez osvojio je 40 asistencija u manje od 7,000 minuta igranja. On je najkreativniji prolazak Real Madrida. Međutim, takav je igrač stavio na klupu Lopeget.

Kada je Zidane trenirao, Važnost Vazqueza raste iz dana u dan. Njegove asistencije također su u porastu. Povratak na prvu godinu Real Madrid, Vazquez je započeo 13 puta, 20 počinje u drugoj sezoni, Treća sezona počela je 27 puta.

Zbunio se zbog ovoga, Kada je Real Madrid Dresovi pao u bodljikavu sušu, Klupa Real Madrida sjedi na najboljem prolazniku. On čeka priliku da igra i pomogne suigraču Real Madridu.

Higuain može nadograditi Milan

Milan Derby je samo iza ugla. Nedavno je u intervjuu izjavio poznati Nogometni Dres AC Milan. Vrlo rado što je AC Milanov napadač Igua i tako ne Ikardi.

Savićević je u intervjuu rekao: “Nema sumnje da je Milan derbi rat između dva argentinska napadača. Icardi i Higuain su dvije različite vrste napadača. Ali volim Higuaina. Higuain ne može samo postići golove, već i pomoći timskim kolegama da postignu gol. Poboljšati razinu cijelog tima. Icardi je također izvrstan terminator. Ali cijeli tim ga mora služiti. ”

Istodobno, Savićevich smatra da Susso pomaže Higuainu: “Kada u svom timu imate igrača kao Susuo, Lopta će moći glatko trčati. AC Milan Susso ima sposobnost i rast će, On može voditi AC Milan Dresovi da napadne, I pomoći Higuainu. “